Behandelingen gebeuren
deskundig, snel en efficiënt
De orthodontiepraktijk
is ISO9001 gecertificeerd
Een beugel voor rechte
tanden en een
zelfverzekerd gevoel
Trots op
je tanden

Over ons

Orthodontisten zijn geen gewone tandartsen, maar tandartsen die zich na hun studie tandheelkunde nog eens vier jaar lang gespecialiseerd hebben aan de universiteit. De tandartsopleiding en de orthodontische specialisatie duren daardoor samen minstens 10 jaar. Echte specialisten dus!

Het BIG register is daar duidelijk over. Hierin registreert de overheid alle specialisten en hun kwalificaties. Bij de Ortho werken uitsluitend BIG geregistreerde orthodontisten (dento-maxillare orthopadie). klik hier voor opzoeken van BIG geregisterde specialisten of klik hier voor BIG specialisatie van H. L. Koster van Groos.

Bert Koster van Groos  volgde een jarenlange, gespecialiseerde opleiding aan de universiteit. Dat waarborgt dat u en uw kind verzekerd zijn van een efficiënte behandeling op het hoogste niveau. Onze beroepsvereniging de VvO stelt strenge eisen aan bijscholing. Ook toetst de vereniging regelmatig op kwaliteit. Mede daardoor voldoen de praktijken aan de hoogste normen. U bent dus in de vertrouwde handen van een specialist. Behandelingen gebeuren deskundig, snel en efficiënt. Juist daarom kunnen de kosten beperkt blijven.

ISO9001 gecertificeerd

Orthodontiepraktijk Driebergen en Woerden is ISO9001 gecertificeerd. Dit garandeert dat onze praktijk en onze manier van werken structureel voldoen aan strenge eisen die opgesteld zijn ten aanzien van kwaliteit en regelgeving en nu geldende sterilisatie-eisen. Ook ons personeelsbeleid en onze interne opleiding voldoen aan alle richtlijnen. ISO certificering betekent ook regelmatige controle door commissieleden ingeschreven in het dento-maxillaire orthopaedie specialistenregister de zogenoemde visitatiecommissie. De praktijk wordt dan doorgelicht, bekeken en beoordeeld op onze behandelwijze, gebruikte technieken, behandelresultaten en behandelsnelheid. Ook een patiënttevredenheidsonderzoek hoort hierbij.

- Privacy

Sponsoring

De Ortho sponsor van de grootste sportvereniging van de gemeente Heuvelrug: de hockeyvereniging Shinty. Ons naambord staat dit seizoen stoer langs het veld.

De Ortho sponsor in het nieuwe voetbalseizoen van Sportlust '46 Woerden. Ons naambord staat dit seizoen stoer langs het veld.

De Ortho sponsor van 1 meisjes D-team en 1 jongens D-team van VEP Voetbal Woerden. Zij dragen een zwarte sweater met ons logo De Ortho Orthodontisten.

De Ortho sponsor van Health Center Hoenderdaal in Driebergen. Ons naambord staat dit seizoen stoer langs het veld.

De Ortho sponsor van Woerdense Vakantie Week. Een evenement in Woerden in de laatste week van de zomervakantie.

 

 

11-04-2014 – Certificaat Orthodontie assistente behaald

Na het volgen van de 2 jaar durende opleiding in de praktijk van de ortho hebben Tatjana en Ramona het certificaat Orthodontie assistente behaald. Deze opleiding wordt binnen de praktijk gegeven en bestaat uit theorie- en praktijkonderdelen. Voor alle onderdelen haalden beide assistentes mooie cijfers. Bij een gezellig etentje met het hele ortho team kregen Tatjana en Ramona de certificaten uitgereikt door de trotse Bert Koster van Groos. Op dit moment volgen weer 2 assistentes de opleidingen.